[ BACK | DOWNUNDER.DK ]


Anzwers Advertisers
Frederiksberg den 28. oktober 1999 klokken 21:50

downunder.dk sponserer UHF radio
Af Frank Steen Andersen

Helle og Jesper tager til Australien medbringende deres Land Rover.
Er det galskab eller er det en meget nøje gennemtænkt handling?

Overdragelse af UHF radio til HelleDette vil jeg lade op til dem selv at svare på når de igen er vendt hjem til Danmark.
Som forfatter til 'Bilkøb i Australien' er min holdning helt klart at det ikke kan betale sig at sende en bil til Australien, og da slet ikke at sende den hjem igen bagefter, men hvem vil dog købe en dansk indregistreret Land Rover i Australien om ca. et halvt år?
Fordelene er mange. Man hved hvad man man har, der skal ikke bruges kostbar rejsetid på at købe og sælge, og heller ikke på at indrette og sætte i stand.

Projektet lød vældig spændende, og efter at have e-mailet et par gange og snakket i telefon blev jeg enig med mig selv om at sponsere min egen UHF radio til projektet. Den stammer fra den sidste tur i Australien, og jeg mener ikke man bør køre rundt i et land som Australien uden. Sponsoratet blev taget imod med stor glæde og her til aften foregik den officielle overdragelse af radioen.

Det er altid med et stik i hjertet jeg lytter til andres snak om en snarlig tur Down Under. Specielt når vejret ikke er bedre end hvad der bydes på for øjeblikket, og der nede på den anden side af jorden er dejligt varmt.

Helle og Jesper vil via deres egen hjemmeside på adressen http://www.eventyr.net holde os i Danmark underrettet om deres færden gennem det øde og skønne Outback Australien.

downunder.dk ønsker dem en rigtig god tur.