[ BACK | DOWNUNDER.DK ]
Pressemeddelelse

Glem det danske efterår for en aften og tag Down Under!

Når efteråret rigtigt begynder at ruske i Danmark, gør mange danskere som fuglene og drager mod varmere himmelstrøg, mange så langt, som til den anden side af jorden. At rejse til Australien og New Zealand er de seneste år blevet populært for såvel unge som ældre, og endnu flere drømmer om at tage afsted, engang .... Vi har alle billeder på nethinden af det populære operahus i Sydney, Ayers Rock i det centrale Australien og de grønne bakker på New Zealand, men der er jo meget mere at komme efter!
I Australien er der også frodige regnskove, hvide sandstrande, imponerende koralrev, øde ørken og unikt dyreliv. New Zealand dækker resten af spektret med vulkaner og geysere, dybe fjorde og høje tinder, vinmarker og naturligvis en masse græssende får.

For alle med interesse i Australien og New Zealand afholder Venskabsforeningen hvert år en række rejseaftener rundt om i Danmark. Her orienterer vi om de mange forskellige rejsemuligheder og arrangementer, som Venskabsforeningen tilbyder i Australien og New Zealand. Uanset hvordan og hvor længe du skal rejse rundt, får du svar på dine spørgsmål.

Torsdag den 24. september kl. 19.00 i Århus, Storcenter Nord
Tirsdag den 29. september kl. 19.00 i Fredericia, Trinity Center
Onsdag den 30. september kl. 19.00 i Hillerød, Støberihallen

Her holder Bett & Erik Krøygaard lysbilledforedragene "På 65-billet i Australien - 12.000 km. campingtur med bus" samt "Over sø og land - New Zealand fra syd til nord i egen bil".

Torsdag den 1. oktober kl. 19.00 i København, Borups Højskole

Her kommer Åge Grønne og viser lysbilleder fra sin og kæresten Ghitas tur rundt i Australien på motorcykel, hvor de på 7½ måned kørte knap 25.000 km.

Alt i alt nogle interessante aftener, der vækker rejselysten og giver indsigt i en verden fjern fra vor. Nærmere oplysninger fåes ved henvendelse til

Skandinavisk Australsk New Zealandsk Venskabsforening
Nørregade 51, 7500 Holstebro, tlf. 97 42 50 11
Frederiksberg Allé 18-20, 1820 Frederiksberg. tlf: 33 55 75 55